15 December

Når jeg kommer i nærheden af steder, hvor der skulle være chancer for at se lunder, kender min ihærdighed ingen grænser. Det er blevet belønnet, men indrømmet, jeg har aldrig været helt tæt på endnu… en kikkert har været nødvendig. Det kan gå, når jeg på Færøerne sammen med Lise står på fast grund og ser over mod fuglefjeldet, men der er straks sværere, når vi i Irland med den lille færge mellem Doolin og Inisher ser dem flyve tæt henover vandet. Her vipper det lige lovlig meget til at holde kikkert eller fotoapparat stille.

Ud over at male akvarel, strikker jeg også små dukker, bamser og andre finurlige dyr. Lunder er svære, men jeg skal nok opfinde den helt rigtige opskrift inden længe.

When I visit places close to, where puffins can be seen, I will be very eager to get close to them. I had seen them, but I must admit I´ve never came closer, than I needed binoculars. That works if when on the Faroe Islands with Lise, we can stand on solid ground looking at the bird cliff, but it is harder, when you are on the ferry from Dolin to Inisheer. Here they fly close to the boat, but it is not easy to concentrate on your camera, when the sea is a bit rough. Apart from painting watercolour, I also knit small dolls, teddies and other tiny animals. Puffins are hard to do. But I will invent the right recipe for them soon.

Fakta / Facts

FAKTABOKS 1

Alle akvareller og klip er malet på Bockingford akvarelpapir 300g cold pressed med Maimeri farver.  Mine 7 grundfarver vil række til det hele, men indrømmet, jeg har også dyppet penslen i lidt andre sjove farver af og til. Grundfarverne er: Cobalt Blue Light, Raw Umbre, Ultramarine Deep, Burnt Sienna, Magenta, Primary Yellow og Yellow Orchre.

All watercolours are painted on Bockingford paper 300g cold pressed with Maimeri watercolours. My 7 bacis colours will do, but I must admit, that I had my brush in other funny colours too. My basic colours are: Cobalt Blue Light, Raw Umbre, Ultramarine Deep, Burnt Sienna, Magenta, Primary Yellow og Yellow Orchre.

FAKTABOKS 2

De sorte baggrunde er en sort tyktflydende blanding af Ultramarine og Burnt Sienna. Måske bliver den ikke så pæn første gang, men øvelse gør mester

The black baggroundis a thick mix from  Burnt Sienna and Ultramarine. Don´t worry if it don´t turn out nice the first time. Practice can be needed.