Blomster

Valmuer (tre stk.) har mange nuancer, og hos mig får de den farve, jeg lige nu og her føler for. De står som et bølgende flor hen over markerne med fjorden i baggrunden oppe ved Nykøbing. De står store og enorme med hoveder, de knap kan bære, i en have i Irland eller på den store plads i Vence, hvor jeg venter på bussen. Valmuerne her er mest inspireret af den sjællandske landskab.
Org. titel: Valmuer Title: Poppies

Vi fik ikke lov til at starte i næste uge. Forståeligt, men øv. Jeg havde glædet mig rigtig meget til at se mine kursister.  Men jeg er rigtig glad for de mail, I har sendt.

Her på Islands Brygge er jeg i stedet gået helt grassat med penslerne. Jeg har heldigvis en udstilling at male frem til … skulle den blive aflyst kommer akvarellerne på nettet.

Der er således kommet en vis rytme på dagen. Der males vildt på det udslåede spisebord, mens det tørrer og der tænkes, strikkes der i sofahjørnet, man skal jo også lige følge med i nyhederne. Og skulle der komme et solstrejf udenfor, går jeg en lang tur. I dag har jeg indkaldt en veninde til en tur langs havnen. I weekenden skal man holde sig fra havn og fælled, for der er resten af København også ude at gå. Til gengæld er der mennesketomt på Strøget.

Lige nu er jeg gået lidt i stå, så jeg tænker på nye motiver … i denne mørke tid, plejer blomster at være godt. De bringer håb om snarligt forår. Og til min overraskelse har alle blomsterhandlere åbent … det ser herligt og farverigt ud i en lidt mennesketom og kold by.

Så måske skulle I også kaste jeg over akvarelblomsterne. Jeg har på denne årstid en forkærlighed for tulipaner, men vintergækker, krokus og erantis er også godt. Det er altid godt med store ark, men jeg tror også, jeg selv vil male nogle små blomster på det varmpressede papir.

God malelyst

error

Følg os også på:

Instagram