Vinterlandskab

Aller først GODT NYTÅR, jeg håber det bliver bedre end det gamle, og vi igen kan mødes frit.

Vi har haft en stille og hyggelig jul med vores ældste søn og har været et kort smut i Nordjylland for at se det nye barnebarn, meget nuttet især da han fik den hue på, som farmoderen havde strikket. Ellers lever vi meget isoleret, køber ind på nettet og går lange ture, når det ikke regner.

Lige nu må vi ikke begynde den 12 og 13. januar som planlagt øv øv … selv om det er fuldt forståeligt.  jeg håber på den 19. og 20. januar.

Jeg savner mine kursister, savner vores penslers stille leg, mens der snakkes, vurderes og rettes. Jeg havde glædet mig til at sjaske vand og farver ud over det hele og fortælle om nogle fantastiske nye vandopløselige tuscher …  Jeg er så i stedet gået i gang med at male forfaldne bygninger og jeg nyder at falde helt ind i akvarellen.  Jeg har sammen med Klipperne en ny udstilling fra 22. til 28. marts i Albertslund Kulturhus.

Jeg har indsat et lille vintermotiv, og man kunne jo gå i gang derhjemme … vi kan så male sammen hver for sig … og da de nu lover sne ville et vinterlandskab være en god begyndelse på det nye akvarel år.

Jeg vågnede op til den yndigste sne i går, men da jeg endelig kom ud ad døren var alt bare vådt. Jeg tænkte, at det vel kun var her inde i byen, så vi kørte ud i det blå. Vi endte med at sidde inde i bilen med den medbragte te og se ud over Øresund lidt nord for Rungsted. Det var koldt, og regnen silede ned. Så hvis I har brug for et konkret sne motiv, skal man være hurtig med penslen, inden den når at smelte.

God fornøjelse

error

Følg os også på:

Instagram