Vi maler sammen hver for sig

pio-akvarel.dk, akvarel, Annelise Pio,
Islands Brygge II, akvarel, grafit og tusch

Så er det endeligt meldt ud. Vi kommer ikke til at male sammen på vores hold her i foråret. Jeg havde håbet på 4 gange i april, men vi må vente til efteråret, hvor alle hold vil blive startet op som vi plejer fra 21. og 22. september. Nogle af jer vil sikkert ses som hold eller i mindre grupper hen over sommeren … og husk nu skitsebogen på sommerens udflugter.

Da jeg ikke har haft nogle at male med, har jeg malet en del alene herhjemme. Der har også været nogle udstillinger at male op til. Men alt er pt. aflyst eller udskudt, så nu har jeg i stedet lagt en udstilling på min hjemmeside, hvor I er mere end velkommen til at komme forbi og lade jer inspirere.

error

Følg os også på:

Instagram