Corona – øvelse

Det har været en fantastisk flot weekend, og jeg håber i har nydt den og samlet ideer til akvarelpenslerne. Vi har været på Fælleden og se på den frosne sø, hvor folk i hobetal løber på skøjter. Jeg ved ikke om de må …  og hvor solen kaster fine skygger af de mange gående. Men her er stadig god plads og store sletter. Den store bakke med den fine udsigt er også i dag fyldt med folk på toppen. Jeg gider kun  gå derop på hverdage, når der ikke er så mange. Der er også sol nok til at sidde på en bænk og nyde det. På Fælleden er der fyldt med  småfugle, især rødkælke og forleden så vi et større antal sjaggere.  Og så er der manden der cykler tur med sin slagfalk.  Men mest fantastik var Dragør her i weekenden. Havnen er lukket af is, og de formationer, det danner, er fantastiske. Det ser man ikke hvert år.
Ugens emne er IS I HAVNEN.
Men man kan jo også lige få malet lidt flere vintertræer.
Lige om et øjeblik er det overstået. De har lovet op til 10 gader i næste weekend.

error

Følg os også på:

Instagram