Fugle

Lyset er ved at vende tilbage, selv om det stadig er hundekoldt. Håber I har det godt og kan holde varmen.  Herinde på Islands Brygge er livet lidt ensomt, der mangler ligesom kontakt til andre mennesker, der er ingen akvarelhold at lege med, mailen kommer næsten kun op med reklamer for noget man ikke har brug for, og telefonen kimer ikke. Kender I det? Nå så må man jo fylde dagene med noget andet. Så jeg går lange ture, og det skulle jeg hilse og sige, at det gør alle andre københavnere også. I weekenden kan man næsten ikke komme til langs havnen.  Den malede rødben her er fra en tur til Dragør i sidste uge på det lave vand langs nordre mole. Tæt på var der lange istapper. Den lille fugl fik mig til at tænke, at jeg skulle male en længere serie af de fugle jeg møder på min vej, og den ide er her givet videre til jer. Det er så dejligt at sidde inde i varmen senere med sin akvarel og male efter enten sin skitse eller et foto. Nogle fugle kan jo kun fotograferes på lang afstand, men så må man jo søge hjælp på nettet. Her i weekenden har vi været i Helsingør, en tur langs stranden og bagefter en herlig tur rundt om Kronborg. Her var der svaner i voldgraven. Vi kunne selvfølgelig ikke komme ind, men det gjorde ikke noget, for på min nethinde står stadig de mange skitser herfra, som jeg tegnede sammen med nogle af jer.

God malelyst

error

Følg os også på:

Instagram