At male sammen hver for sig

Fik I malet portrætter? Jeg har fået meget få tilbagemeldinger, så jeg har på fornemmelsen, at de fleste af jer måske maler blomster og fugle.  Det er i alt fald vigtigt, at holde penslerne i gang, så vi kan male sammen hver for sig.

Endnu en fugl til inspiration.  Og hvis det mere er blomster, så var jeg lidt inspireret i morges. Jeg ser morgensang hver morgen. Først var det ”Den Blå anemone”, og så håber jeg i sang med på ”Jeg plukker fjøjlsgræs og ridderspore, jeg plukker mandstro og jomfrusko …” Jeg mener ikke, at det kan være mange af jer, der ikke har været med til at male mandstro.

Men jeg havde allerede udset mig ugens tema til at være

At rejse med sin pensel

Det kan vi ikke lige nu, men det er stadig tilladt at drømme sig til, og det har jeg i alt fald behov for ind imellem, til Toscana og Lucca, Irland eller det turkisblå vand i den tyrkiske skærgård.  Det kan gøres fra skitsebogen eller fotos, egne eller fra nettet.  Lige nu sidder jeg  i solen på terrassen på vores lille hotel i Lucca, med min akvarel og noget koldt at drikke, mens Peter og Lis snakker i baggrunden om ikke at få for mange detaljer med. Og om lidt blander jeg mig.

En dag åbner alt op igen, og så har jeg diverse rejsearrangørers ord på, at det kan gå hurtigt. Og så vil I høre nærmere.

Men først tænker vi selvfølgelig på, hvilke muligheder,  der er for vores hold på Bryggen og i Hørsholm. Lena gør alt, hvad hun kan for at være på forkant til den dag, vi får lov til at starte. Lige nu håber vi på april.

Jeg savner mine kursister rigtig meget.